In med magen…

Sommartider hej hej och hoppsan vad vi blir kroppsmedvetna när vi testar formen i baddräkt och små kläder -Det är då man får mail om erbjudande att börja SÄLJA fettmätare…. Och det är då jag skrattar rått och hjärtligt samtidigt som jag fnyser så att knäckebrödet flyger över köksbordet.

Nej tack, sådant överlåter jag åt vården och idrottsanläggningar DOM är liksom utbildade på sånna saker. Jag vill inte ha någon plastnypa hemma för att klämma, mäta och nypa mig här och där. Varför skulle jag?!? Det är fullkomligt bisarr….

Igår läste jag ”Veckans NU” (Nr 14 2014) om Angelina som tydligen väger 42 kg till sina 169 cm -Sådant gör mig beklämd. Spelar mindre roll om uppgifterna är korrekt det räcker med bilderna -När skall vansinnet sluta för kvinnor om vikten?!?! Jag bara undrar…

Vi är alla summan av situationer och oavsett vikt är vi samma person heELa tiden. Viktfixeringen smittar som en löpeld till barnen… Jag är allvarligt orolig!

När skall fokuset skifta till HÄLSA?! Hur kommer det sig att övervikt jagas med pinnar och plastnypor och allvarlig undervikt applåderas och beundras? Hur ointelligent har vi blivit liksom?!?

20140704-110531-39931822.jpg

Jag säger ÄLSKA er själva precis som ni är! Gör saker ni älskar, var glad för dom små sakerna och låt ingen annan diktera vad som är lyckat eller inte!!!

//a