Wait a moment…

Jag har lyckats gå omkring i träningskläder i ca 2,5h -Det kräver ju faktiskt förklaring känner jag!

När jag ÄNTLiGEN tog mig till duschen kände jag mig lite som Alfons Åberg som ”ska bara”… Ty livet som förälder går sällan som en gnisselfri dans på rosor. I stället är den fylld av skratt, oväntade girar och en konstant flexibilitet bör råda i ens sinne -För att inte drabbas av kontrollfreakspanik alltså!

Första gången jag var på väg i duschen kom sonen utflygandes från sitt rum, hans polare var på väg! O-okEj… Alltså började jag med att smörja in honom med solskydd så att HAN skulle vara redo för alla tänkbara alternativ av aktivitet.

Tre sekunder efter att det var klart ringde det på dörren och jag konstaterade att iNNAN jag själv hoppade in i duschen var det nog lika bra att dra fram hans cykel som står i cykelförrådet längre bort på gården. Alltså gjorde jag det!

Sedan skulle jag bara ringa och önska bror och hans familj trevlig helg när sonen blivit sysselsatt MEN då svarade ju en av mina ljuvliga nevöer –Alltså tog jag chansen att få en lång pratstund med honom samtidigt som vi i stereo kollade till våra svårt negligerade Hay Day-gårdar.

Sedan marscherade jag med bestämda steg mot badrummet MEN då upptäckte jag att killarna dragit fram stora hockeyspelet… Det var sanna mina ord blandade känslor att se vardagsrumsbordet rensopat och i stället upptogs hela ytan av det där eländiga spelet som jag bara vill svära över (ty det ryms ingenstans!!).

Jag blev väldigt glad att det faktiskt användes… MEN jag konstaterade att det var VÄLDiGT dammigt eftersom dom skrattade så glatt och konstaterade att dom hittat det under sängen… Glupp… –Alltså dammsög jag av spelet där och då och i och med att dom varit UNDER sonens säng kände jag spontant en väldigt akut angelägenhet att dammsuga även DÄR –Alltså gjorde jag det när jag ändå var i farten med snabeldraken!

SEDAN gick jag i duschen. Å sååååå skönt…. Jag gjorde min hårinpackning och jag invigde det blomdoftande raklöddret… Klev ut ur duschen och hörde att killarna var på väg ut genom ytterdörren.

”-Hallåååå” ropade jag och fick förkunnat att dom skulle ut… Jahapp okej… Sonen meddelade att han skulle vara tillbaks runt 15-snåret… Alltså kunde jag i lugn och ro sno en handduk runt håret och en runt kroppen EFTER att i lugn och ro smort in mig med nytt lager solskydd -Alltså kommer jag ut i hallen och inser att där står min YTTERDÖRR öppen… Ja inte bara en liten glipa utan på vidgavel.. –Alltså trampade jag ner i min handduksmundering och drog muttrande igen den…

Imorgon skall jag vara duschad, påklädd och KLAR innan sonen vaknar -Jag skall vara med på plocken så det gnisslar under mina bronco-badtofflor som jag klapprar runt i eller…. Så gillar jag läget.

Konstaterar att även om det blir exakt så där som det blivit i dag så mår alla under taket BRA. Alla är glada. Alla är insmord i solskydd, alla har borstat tänder, ätit och fått på sig kläder -Spelar det då e.g.e.n.t.l.i.g.e.n någon roll att det tagit flera timmar?!

Inte idag! Alltså kan jag lugnt ta en kopp java ute på balkongen och sedan traska iväg till blomaffären och se om dom kanske har några liljor till våran lilla balkong 😀

//a