MC i förrådet…

Jag blev mycket förvånad över att hitta en röd fin Suzuki Bandit i mitt förråd, tills det slog mig att JAG aldrig köpt någon MC.. Tills det slog mig att JAG inte hade någon nyckel till den, tills jag insåg att den NOG tillhörde den blåa draken och att jag förmodligen borde försöka meddela att den stod i MiTT förråd -Allt var väldigt förvirrande.

I nästa ögonblick konstaterade jag att det enda jag packat till resan var ett par JEANS för att spara plats…

Å den där katten som hela tiden hoppade upp på min axel, som åt som en galning, var jättesöt men vägrade gå UT…

Jag måste säga att jag var snudd på svettig när jag vaknade upp och började bena ut den extremt flexibla drömmen där det mesta härjade runt som fritt skenande hästar!

Det var någonstans där det började kännas väldigt banalt att bara ringa och ordna med nya recept, lyssna på gräsklipparen som åter gnider runt med frenesi alltså ringde jag min älskade vän som äntligen befinner sig på dessa breddgrader!

Jag tror att dom här härliga dagarna i kombination med högintressant läsning sätter sina spår! Nästa vecka börjar min semester och efter dom veckorna är det äntligen dags för vardag!! Det är liksom DÅ jag åter får känna mig delaktig i världen UTANFÖR igen och det är en gåva!

Det är fantastiskt att se och känna att det äntligen kommer bli realitet. Jag saknar mitt jobb men först önskar jag några veckor där jag får träffa nära och kära. Familj som vänner.

Ett glas vätskeersättning låter som en bra start på denna dag!

Happy…. Glad…. Vilken obeskrivligt härlig känsla!

//a

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Allt gott i värmen!! Det var mycket märkligt att hitta MC i förrådet -Jag tror din tolkning är helt rätt!! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.