Trendspaning: Jag är SÅ rätt…

VÄLKOMMEN TILL DEN ABSOLUT MEST TRENDRIKTIGA BLOGGEN PÅ VK!!!

Igår damp det ner något i min brevlåda, nämligen det första numret av Elle! Vi fick valfri prenumeration från jobbet i sommargåva och jag valde en tidning som är totalt verklighetsfrånvarande -Dvs ett magasin fullt av vackra bilder, kläder, kosmetika och glossiga intervjuer med overkligt vackra människor och väldigt långt i från den vardag jag själv lever i. 

Mitt första val mellan tidningarna låg mellan Hemmets Journal och Allers… För korsorden… Men jag tänkte ”-Hey, det är sommartid, let’s go wild ’n crazy”. Lite flykt har aldrig skadat!

Således satte jag mig med min kaffekopp och började bläddra i Elle No 8 2014 och vad skådar mitt norra öga om iNTE trendspaning a’la NORMCORE. Tydligen var det en trendprognosbyrå (K-hole) i New York som i oktober 2013 förutspådde den nya antitrenden, att inte längre sticka ut utan att passa in.

Jag är äntligen så frikking trendig att jag tror jag spyr!!! Män borde hoppa av lycka för i denna nya antitrend är det okej med vita tubsockar i birkenstock!

I KNEW IT -Jag har varit sååå sjukt före min tid med min blogg!!! HA HA säger jag åt alla quinoa gofflande människor och sprätter med trotsigt übernöje upp mina frysta STEKKLARA köttbullar med gud-vet-vad-som-innehåll-jag-har-faktiskt-ingen-lust-att-trilla-egna-köttbullar-mitt-i-sommaren-thank-you-very-much!

I Elle kan man läsa om en reporter (?) som får prova på normcore… Hur familjen FÅR äta limpa från Ica Maxi (med socker i!!), äta framför tv:n och slippa se discovery channel och istället se Idol…. Nu ser ju jag aldrig Idol, men jag tänker att Netflix måste kvala in i Normcore- eller den så kallade antitrenden.

Det var ju inte helt oväntat detta, att dom klipperiklippklapprande människorna skulle börja hitta på något för att få slappna av och re-la-la-laxa.

Kanske det finns fler människor därute som faktiskt insett att man måste andas mellan varven? Att jakten på lycka och framgång ligger som en vacker liten gåva inuti varje människas hjärta. Kanske är det så att för mycket trend skapar en längtan i tickande hjärtans som det aldrig lyssnas på. En längtan till något enklare. En tillvaro där själen hinner ikapp oavsett vilka skor man stolpar runt i? Kanske är det så att dagens stressade samhälle behöver en motreaktion på alla krav och tempot som råder?! En tillvaro där det är helt okej att vara BEKVÄM med sig själv?

Jag tror jag genast skall skapa en kursgård uppe i stugan och temat skall vara ”Bli bekväm i mysbyxor” -Ty det är ett fält jag fått bli expert inom.

Det är väl ändå förbannat att det skall måsta bli trend att vara precis som VANLIG!

//a

PS:…. MEN kom för tusan ihåg att jag var FÖRST och LÅNGT före min tid!!!! 😀

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.