Snurresprätt…

GRATTIS, jag har, denna natt, konstaterat att jag är värre än snurresprätt. Lyan har varit varm, varmare fetkompakt-het-saknat-syre-läskigt-instängd. Alltså har jag legat som ett härvelkors och snurrat. Jag har klivit upp X antal gånger för att öppna fönster, stänga balkongdörr, hämta ett tunt lakan, gå ut och andas på balkongen, lagt mig, snurrat… Ja ni förstår!

Vaknade i alla fall pigg och utvilad och saknar direkt möjligheten att gå ut med min brorson för att sedan avsluta med ett dopp i sjön! Han vill dock inte följa med sin faster på flera promenader om jag skall envisa med att gå med stavar eftersom jag faktiskt NU får upp sådan hastighet att HAN måste jogga för att hänga med 😀 Jag är inte överens med stavarna helt och fullt ännu men darn it -Dom gör skillnad!

EN annan positiv sak har varit att min yngsta brorson kämpat med att lära mig att CRAWLA. Han tycker det är snudd på hopplöst att jag vägrar ha ansiktet ner under ytan.

”-Men, man andas ju på TRE Anna…” har han ropat, snott mina badskor som hängt på en pinne och kastat dom i vassen….

Roligt är det i alla fall att som vuxen faktiskt testa något nytt att öva på. Ännu mera ljuvligt är det att känna att det GÅR! Det är bara att vara grymt tacksam för allt denna sommar har gett. Det är bara att fokusera framåt och glädjas över allt som väntar.

Med tanke på min nydonade lya tycker jag det var hysteriskt roligt att se en länk på Facebook om FENG-SHUi… Jag skrattade gott denna morgon åt Livscoachen Peter Nilsson…. ”…Svartbälte i möblera om…” eller varför inte ”…flyttgubbar med 120 poäng banankartong…”

Peter Nilsson -Livscoach är min nya absoluta favorit… Hahahahaha klockren!

//a

 

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

 1. Anders

  Vad skönt att höra att det är fler än jag som tycker att det är varmt inomhus. Började nästan undra om jag drabbats av klimakteriebesvär 🙂

  Och visst är det bra att man aldrig blir för gammal för att lära! Appropå det, lycka till med ditt tvåhjuls-projekt!

  Det är trevligt med trivsamma bostäder, men man kanske inte ska överdriva…

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   HAHAHAHA klimakteriebesvär!!! Det var dagens mest komiska 😀 Ja jag hoppas allt kommer rulla på! Än har lämpan inte landat! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.