När Tarzan fick nog…

Igår badade vi bastu!

Jag, Tarzan och alla fyra kidz! Jag var tillsagd på skarpen att använda baddräkt som OM jag hade tänkt sitta näck! Jag vet liksom redan att här gäller ingen jämnlikhet… Eller jo, killarna bar ju badshorts för vi skulle ju faktiskt bada i sjön!

Det gick rätt vilt till i lilla bastun, det skakade i golvet, ångade från aggregatet och schampoo, badsvampar och tvålflaskor flög runt som hockeypuckar.

Tarzan agerade ordningsvakt och fick säga till både en och tre gånger att kidzen skulle ”-Lägga av!” med att: retas, kasta vatten, trampa på varandras badsvampar etc.

Jag och kidzen gick ut och badade i sjön några gånger för att sedan återvända till den 60 + gradiga värmen.

JAG var duktig att använda badtofflor men kidzen körde barfota… Vilket innebar att dom drog in halva skogen på golvet i bastun.

Då gav Tarzan upp ordningsvakteriet och återvände till bastun som badtant -Ty, det jag minns tydligt från badhustiden när jag var liten var just badtanterna i duschrummet som stod och övervakade tvagningen med värsta vattenslangen i händerna…

Tarzan stod och försökte spola golvet rent med det kalla vattnet från sjön… Jag tror det var när han fick en badsvamp kastad i huvet han lackade ur…

Från stillsam badtant blev han värsta galningen som sprutade runt PÅ oss som satt där inne -JAG var ju heeeeelt oskyldig!!!

Skratt och skrik ekade mellan väggarna och det kändes som att även Tarzan var nöjd över tilltaget. Kidzen tyckte det var det roligaste dom varit med om och hoppas på repris i afton!

SJÄLVKLART är jag PÅ om det eldas i bastun i afton!

Ikväll ska JAG vara badtant tänkte jag för jag gick inte bananas igår, trots att jag fick baljor med vatten kastad på mig där jag lugnt satt och försökte tvätta mitt hår!!!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.