Roadtrip…

Med två nya klänningar ironiskt flinandes åt mig konstaterade jag tidigt att det inte blir vigselfest för min del denna afton! För en stund var jag uppriktigt skitless och ledsen över trilskande PSC men efter samtal med ”Bruden” kunde jag inte annat än känna glädje för deras stora dag!!!!!!

Vi har glädjen att ha fått utökad familj på besök i stugan och lotten föll på mig att inhandla läsk… Alternativt dricka vatten med barnen och där gick då verkligen gränsen för elände denna dag.

Jag hade tur, för äldste brorsonen frågade om han fick följa med.

Det blev en mycket mysig stund i hans sällskap och vi förstod varann väldigt bra på affären.

Alla tekniska apparater är uppladdade efter det långa strömavbrottet. Utanför lilla stugan ekar skratt, skrik och sprojnkande fjädrar i studsmattan. Dryck finns nu för alla smaker. Bad blir det inte för min del även kidzen flyger mellan sjö och land.

Saker blir inte alltid som man tänk sig. Ikväll hade jag velat ge min vän kärlek och ”VARA DÄR”, i stället är jag här och absorberar kärlek från min familj!

Det är vaken bättre eller sämre -Det bara är!

//a

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.