Bland mynta och granatäpplet…

Jag undrar just vad MYNTA innehåller för just nu tyck jag ha fått någon fixidé kring just den där gröna växten. Alltså överväger jag starkt att inhandla mera mynta och mera lime och testa att koka myntasaft! En kompis tipsade mig om att sätta ner mynta i en stor kruka för tydligen skall det gå rätt lätt att odla?! Hm hm hm…. Kanske kan vara något att fundera över, en liten mynta på balkongen vore inte dumt att ha i fall den där saften blir god!

bild

En annan sak jag tagit reda på är att det går utmärkt att frysa in granatäppelkärnor! Kan ju vara bra att veta om man inte har lust att knastra sig igenom ett helt. Granatäpple på gröten känns som ett absolut måste att testa!

Efter promenad och dusch gav jag mig på garderoben och rensade. Kändes som läge att börja kolla över arbetskläder och se om allt är på plats. Hittade en kofta som jag helt glömt att jag hade -Mycket kärt återseende! Och samtidigt undrar jag…. Hur kunde jag ha glömt bort den?!?!

Konstaterar även att jag är värre än Tarzan när det gäller att spara på saker. Han sparar på bra-att-ha-saker, jag tycks samla på gamla bra-att-ha-kläder! Idag har dom dock sorterats bort och kastats! Jag kommer aldrig använda dom där gamla tröjorna ”om jag skall måla” -För jag testade ju att måla lite i stugan och inte tusan drog jag på mig dom tröjorna då inte!!! Nix, tack och hej!

Plötsligt känns garderoben luftig och kläderna åtkomlig!

Nej men om jag skulle ge mig ut på jakt efter mynta då helt enkelt… Å jord! Why not liksom!

//a

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.