Supermåne & Triumph Thunderbird…

Idag ringde en arbetskamrat till mig.

Vi pratade länge, jag fick lite uppdatering på läget på jobbet men mest pratade vi om livet. Om framtiden. Om att vara mamma och all ångest man kan skapa och känna kring det. Vi pratade om föräldrar om sommaren som varit så varm, om val och möjligheter som vi alla har hela tiden. När vi slutat prata kände jag att jag verkligen, på något konstigt sätt längtar måndag!

Det kändes lite grann som att koppla upp sig mot internet efter att ha varit i stugan i flera veckor! Det var ett underbart steg tillbaks till LiVET, till vardagen, till det normala!

Ikväll har jag kokat saften som jag avsåg att göra, den är ännu inte avsmakad eftersom den skall vara KALL vid servering. Undertiden har jag petat på min vackra vän. Vilket resulterade i att vi tar en java till veckan.

En annan högintressant sak inträffade idag. Jag fick provsitta en Triumph Thunderbird 900 Legend! Den kändes som hemma! Jag nådde fint ner till marken med båda fötterna. Ingen grodd-position på hojen utan stadigt helt enkelt!

DEN sätter jag upp på önskelistan till tomten! Ja jag gör det redan nu och så skall jag absolut gå och lösa in mina trisslotter och ta fyra nya för pengarna! Se där, jag har inte bara plan A (tomten) utan även en plan B (trisslott)!

Allt är möjligt när supermånen är nära!

//a

PS: Tomten, jag önskar helst en svart men röd går också bra!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja eller hur?! Jag skall även jobba på lite andra alternativ… Tror det är bra att vara genomtänkt i denna fråga 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.