Godafton fladderarm…

Jag har, några hundra år efter alla andra, gått och börjat ha min  iPhone på armen när jag är ute och går. Detta behövs så att jag kan lyssna på musik med hög BPM -Det är absolut nödvändigt för annars stannar jag hela tiden och tittar på djur, blommor, vackra träd etc. Jag behöver musik för att hålla tempo helt enkelt.

Då jag numera lärt mig använda tights har jag ingen ficka för någon stor mobil.

Det var sanna mina ord inte lätt att hitta ett fodral till armen. Varför? För jag är en relik, en dinosaurie som kör med iPhone 4S MEN jag fyndade ett på Coop av en slump och så var det med den saken.

Vad jag nu märkt är att jag går omkring som en fladderarm. När jag måste ändra låt står jag med höger arm och liksom försöker vrida vänsterarm ur led för att jag skall kunna utföra åtgärden. Vidare är det svårt att se exakt vad man pysslar med när man fipplar sidledes.

När jag lyckats klanta till det så till den  milda grad att jag lyckats byta spellista blev jag helt enkelt tvungen att slita av hela kalaset från armen. OM det nu finns någon som inte vet vad det är för mojäng jag pratar om är det alltså en mobilficka som man sätter fast uppe på överarmen, typ som en blodtrycksmanschett. Blev ju betydligt enklare att fixa rätt spellista när jag hade allt i händerna.

Nu vet inte jag om någon annan kommit på idéen att börja slita av och på den där saken UNDER så kallad träning. Mitt råd är dock att inte göra det. För när man tränar blir man svettig och det är baske mig inte lätt att få saken på rätt plats i det läget. Jag gick och fladdrade så kopiöst med vänster arm i onaturlig vinkel att jag drog mig in i ett litet skogsområde på en mera avskild väg för att fäkta ifred.

ALLTSÅ: Bra uppfinning men ta inte av förrän det är över -På riktigt!

//a

 

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.