Zzzzzzz….

Det finns positiva saker med att börja väldigt tidigt, som att man kommer upp och får en tidig start på hela dagen. Mest uppskattar jag att det fortfarande är så lugnt och slumrande i ottan. Det är friskt ute. Det var några av sakerna jag pratade med mig själv om i morse. Sedan är det även det här faktumet att sommaren och värmen är underbar i sin enkelhet, det går fort att röra sig, ingen is man skall parera eller snödrivor att pulsa över. Inte massor med lager av kläder för att klara kylan…

Efter att ha gjort mina timmar, varit förbi affären, käkat lunch höll jag på somna med iPad i händerna (snart klar med boken som jag testar och läser via iBook) alltså STÖP jag i säng och somnade som en stock.

All vardaglighet är ljuvlig. Det känns mindre fel att slumra i en tupplur efter att ha gjort något än att halvsova hela dagarna. En annan sak som var toppen och fick mig att skratta var när två kollegor frågade upp om PSC och vi talade om tröttheten och jag sade att jag gärna vilar på eftermiddagen, alltså behöver inte sova, men få lägga mig ner en liten stund. Min kollega började skratta och sade att ”-Du, det gör då gärna jag också!”

Det är befriande att höra en sådan enkel sak. Det normaliserar på något sätt.

En annan sak vi diskuterade är att aldrig bli en människa med munnen som ett tunt streck!

Ute i verkligheten har jag upptäckt att me not förstår det nya shortsmodet.. Jeansshorts med superkorta ben, så korta att FICKORNA hänger ut framme på låren…. Dvs den där vit-aktiga lilla påsen som är fickan… På nått sätt är det samma sak som att gå med klädlappen hängandes ut bak i nacken. Men med det konstaterat säger jag inte att det är fel på något sätt, det är bara underbart att notera NYA saker oavsett om man fattar eller inte!

Nu ska vi se om jag hinner med lite Plan D!

//a

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.