Minecraft rules…

Efter dagens extremt förvirrade start och sjuka trassel med att få till en träff IRL med WF-motståndaren från Italien löste jag hela biffen väldigt enkelt. Minigolf. Punkt. Sonen och hans polare var på och den italienska turisten fick ju faktiskt se NOLiA 🙂

Det var riktigt roligt, kidzen spelade golf, vi satt och pratade samtidigt som jag var sekreterare och höll koll på poängen. Det gick utmärkt det också. Det roliga var när vi började diskutera Minecraft och att det faktiskt är samma press på vuxna att installera servrar, mods och annat obegripligt oavsett vart i Europa man bor!

Jag är riktigt tacksam att jag hann säga ”Hej”, ett anonymt nick blev en människa som en dag i augusti infann sig på Hedlunda för att sitta vid min sida, mitt i mitt liv, utan trams och jidder! Sådant uppskattar jag. Det är sådant som gör livet helt otroligt när jag tänker på saken!

Nu skall jag och min son krypa upp med varsin mysig filt och se film! Det skulle spelas minecraft men nu ville sonen ha en stund med mig! Det är ju också en riktigt gåva, och tillhör sanna mina ord inte vanligheterna numera 🙂

Jag loggar ner fortare än kvickt -Det gäller att ta tillvara på alla tillfällen som finns!

Ögonblicket kommer aldrig tillbaka…

//a

 

4 kommentarer

  1. Anders

    Vad bra att det löste sig så att du fick träffa personen bakom WF-aliaset till slut. Och som du skriver, det gäller att ta till vara på tillfällena!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja det var kul i all enkelhet, som när jag fick kolla in din hoj! Mycket uppskattat. Ska göra Risk 1 snart 😀 //a

      • Anders

        Roligt att mc-visningen var uppskattad. Men är det inte lite fegt att börja med riskutbildning 😉 Bättre att kasta sig ut direkt liksom 🙂 Nej, självklart är det bland de viktigaste punkterna under utbildningen. Lycka till!

        • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

          Hahaha jag är för GAMMAL för att köra så där wild ’n crazy!! Risk 1 låter utmärkt! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.