Totalt vanlig söndag…

Vit soffa har sina nackdelar, har jag upptäckt, alltså är jag tacksam för Vanish denna morgon! Jag höll nästan på få en ryckning i ögat av att se fläckar men sedan insåg jag att dynorna går att vända!!! Man får liksom välja vad man vill gå igång på och fläckar går att hantera!

Det känns riktigt skönt att ha en helt vanlig söndag framför fötterna. Dammsuga, tvätta, göra i ordning inför veckan. Veckan som även innebär skolstart från det långa sommarlovet som barnen haft. Det innebär en söndag där skor skall provas, väskor hittas, badbyxor kontrolleras. Med skolan startar även träningar och andra aktiviteter.

Jag har talat med två barn som båda tycker att det, trots allt, är ganska kul att skolan börjar.

För min del innehåller veckan inga speciella aktiviteter eller händelser utan är första veckan med total vardag. Det räcker långt och jag skall absolut inte ha väckarklockan i sängen utan lägga den långt borta så att jag måste upp för att slå av eländet!

Jag är så jädra glad för en helt vanlig söndag!!!!

Jag har fixat pärmar för ”viktiga papper” och organiserat min skrubb, så jag är redo för berget av scheman och andra lappar som brukar komma hem vid skolstart!

En promenad har jag tänkt mig med min nya midjeväska och köttbullar är beställda till middag. Kan livet bli mera enkelt?! 🙂

//a