The Edge…

Om någon vet vem ”The Edge” är vet ni även vad hans signum är -En toppluva. Så ser jag ut idag. Jag går alltså omkring med en toppluva inomhus.

Väl på jobbet i morse konstaterade vi att det var dags att återinföra ordningen med FREDAGSFIKAT, men en av våra unga fantastiska kollegor hade tänkt på saken och hade dukat upp:

IMG_4427

 

Med detta kändes det helt underbart att det var fredag. Det var någon timma kvar tills jag skulle fika. Då slog migränen till. Jag låg i fikarummet och en annan kollega erbjöd mig ett glas med brus ”Energi”.

Det hela utmynnade i akut transport hem.

Väl hemma visste jag inte riktigt vart jag skulle börja, med huvudet ensidigt pulserande och kallsvetten lackandes visste jag inte om jag skulle satsa på att snacka med kloakmonstret eller försöka vila. Jag valde vila alltså blev det sängläge i mörklagt sovrum. Där har jag legat stilla ett antal timmar.

När jag åter kunde börja röra mig konstaterade jag att jag blivit väldigt förvirrad. För i min brevlåda låg ”Allers” och det stod mitt namn och adress samt ordet: Prenumerant! Jag har inte beställt någon Allers, jag valde ju mellan den och Elle och valde Elle för lite verklighetsflykt.

Det visade sig att någon med stort hjärta tyckte att jag skulle ha Allers!

När huvet tillåter tänkte jag passa på att se partiledarutfrågningen via SVT Play!

Ytterst annorlunda fredag måste jag säga!

//a

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.