Kontorslandskap & Oslo…

Då dagen gått i velandets tecken har jag hunnit lyssna en hel del på ”Mammas nya kille”. Jag skrattade gott åt liknelsen mellan kontorslandskap/eget rum vs. sambo/särbo relation!

Nu skall jag fortsätta vela. Samtidigt som jag velar överväger jag att gå loss på någon annan garderob att rensa… Det vill säga om det nu inte smäller till i inkorgen på min mail eller på kommentarerna här på bloggen -För då kastar jag givetvis både velande och andra tidsfördriv åt sidan och engagerar mig att besvara allt och alla!

Då det förmodligen inte är så där väldigt jättesannolikt tänkte jag att jag kanske skulle ta och koka mig lite soppa också, tycker det är sådant väder ute faktiskt. MEN då var det ju det här med purjolök…. Bör nog åtgärda det också… Som sagt OM inte det rasslar till här i dom sociala medierna så att jag blir kopiöst upptagen vill säga.

OM jag inte blir väldigt uppbokad med att sitta och svara på allt så kanske jag rent av kokar en kanna vatten i min vattenkokare och ser till att hälla i slasken för att hålla fruktflugorna borta… TÄNK vilka dilemman man kan ställas inför idag!!!?!

Å kom ihåg det är framför allt mina läsare i OSLO jag vill ha kontakt med!!! För där har jag nog ingen släkt vad jag vet i alla fall…

Med det sagt drar jag fram sopsäcken för en häftig lördagskväll…

Hade jag inte haft tisdagskvällen framför mig som en fyr i dimman hade jag banne mig blivit bananas av att ha ännu en sådan här afton framför mig!

//a