ANTZ…

Jag har sett filmen Antz… Därför tänker jag att det inte är så konstigt när just den filmen dyker upp i mitt huvud när jag ställer mig för att laga middag.

Jag hade tänkt ge mig på sista första-hjälpen för säsongen till mina blommor som hängt utanför min dörr. Alltså tog jag upp dem i diskhon och fyllde på med vatten. Där har dom stått i några timmar. Jag har kånkat påsar och kassar uppför min trappa och jag har sett både en och två mini-myror… Jo, dom bor utanför min dörr och är grymt störande.

Vid matlagning hade jag en myrparad som satt på kaklet, behövs inget geni att förstå att dom kommit in med blommorna. Alltså är blommorna nu kastade! Myror är jagade. Fast jag gnäller då inte, allt annat än spindlar och tvestjärtar å jag kan hantera det hela med ro.

Det har varit skönt att komma hem även om hemmet ser ut som en smärre rövarkula. Lämnade ju det hela i samband med sjukstugan och nog kan jag lugnt konstatera att det syns.

Nu kokar soppan, tvättmaskinen rullar och jag kastar misstänksamma blickar mot orkidéerna som fått flytta in… Vad bor i dom krukorna?!

Nej, jag slutar helt enkelt tänka på den saken annars åker allt ut i en enda stor sopsäck!

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.