Kattonauten…

IMG_4539.JPG
Katten har sovit vid min sida, kurrat och gosat runt i sängen.

Jag pratade med Ugglan om katten och hans terror på kvällarna när man ser på film. Det är ett tecken på att katten är uttråkad/vill ha uppmärksamhet.

Jag brukar borsta honom för då blir han lugn, men igår hjälpte inte det. Då får man sätta sig och leka med katten. Vilket i det här fallet innebär att man kastar bollar som man springer och hämtar själv medan katten tittar på -Vilket i alla fall gör MiG skeptisk i frågan om katten verkligen ViLL leka eller inte….

Nåväl, idag säger jag tack och hej till katten och sällskapet. Ugglan blev förkyld igår men vi kunde se film tillsammans. Det var mysigt att få rå om henne själv en stund. I afton landar Tarzan och jag skall frakta mig hemåt med alla påsar och kassar som jag smått traumatiserad parkerat i hallen i La Casa.

Bör även seriöst börja efterlysa min SÄNG! Where is it?!? Den nuvarande sängen måste jag ju i allafall kunna börja montera ner! Tänker jag optimistiskt!

Imorgon är det äntligen jobb igen, min älskade vardag. Det har onekligen varit mycket med ryggskott, förkylning och migrän efter sommaren, sådant gör i alla fall mig både less och frustrerad!

Håret skall också få sig en rejäl omgång, det är dags för en ny tid efter snorträsket!

Det är i alla fall min plan, sedan återstår att se hur allt faller ut 😀

//a

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.