En natt att minnas -Tack!

Jag planerar dagens sänggång! -Ja, det stämmer att jag är totalt nyvaken och borde tänka på annat MEN idag siktar jag enbart på MÅLET.

Torsdagen blir en transportsträcka till premiärnatten i NYA sängen! Jag är så till mig i trasorna att jag inte vet vart jag skall ta vägen!

Sängen levereras -Eftersom jag inte har ”jet:en” att göra ALLT! Päronen plockar upp dom gamla madrasserna och sonen skall assistera mig med montering och emballage!

Själv skall jag fokusera på ”att gå i säng” -Megatidigt! Jag tänker mig att jag skall ohhh:a och ahhhhh:a fullkomligt hejdlöst denna afton…

Vilken GREJ med ny säng!!!! -Det är som ett vitt oskrivet blad. En stOr säng som bara är MiN! 😀 Jag skall sova på längden, tvären och kors och tvärs….

Sängkläderna är fluffade och strukna, sovrummet är putsat och fint -Något säger mig att det kommer bli en natt att minnas och OMG jag kan sanna mina ord behöva just en sådan natt!

Först Autobahn mot delmål ett: Leverans!

//a

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Anders

    Har aldrig hört talas om någon som planerar sänggåendet så långt i förväg som du 🙂 Men tänk om den nya sängen känns så ovan att du inte kan sova en blund trots att den är jätteskön? 😉 Nej, hoppas att jag inte satte några griller i huvudet på dig och att du kommer att sova som en stock i nya sängen redan första natten.

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Planerandet har då hittills gjort mig PiGG så risken är nog stor att det blir mera fläktstuk a’la snurr än sömn! 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.