Friday fun….

Här kommer lite bilder från gårdagen…. Någon klämmig slutbild finns inte i sikte MEN idag kommer assistans -Så jag är, om inte annat, hoppfull! Ledig är jag vilket passade mig ypperligt!

MÄNNEN bar upp sakerna och stuvade in paketen mellan soffan och mina hyllor i vardagsrummet… Det var enda lediga platsen i mitt hem!

IMG_4712

När dom lämnat mig med sakerna kändes det helt rätt att bara lägga sig i soffan och ta en bild på förödelsen….

IMG_4713

En sak skall man komma ihåg och det är att sådana här projekt skapar mycket skräp!

IMG_4716

Det som alltså återstår är att på frihand montera benen på stommen….

IMG_4717

MEN det som stör mig är att detta iNTE är Ikea… Hade det varit ikea hade det följt med någon smart liten pryl för att mäta ut exakt vart eländet skulle monteras och skruvas. Här famlar man i blindo. Det innebär även att om man bara KÖR och skruvar enligt den extremt kortfattade manualen…

IMG_4718

….så skruvar man faktiskt rakt igenom tyget på klädseln och det känns ju sisådär…. Jag överväger starkt någon annan form av BEN till den här sängen. Det här jiddret gillar jag iNTE! Det har gjort mig skeptisk! Till max!

Det positiva i allt detta är att jag sovit som en kung! Jag har sovit lugnt och fridfullt, jag har inte behövt vakna med nacken i besynnerlig vinkel, jag har inte behövt sova i fem miljoner olika positioner utan har sovit stilla och gott utan massor med vakna ögonblick!

DET överväger ALLT… Om inte annat får detta kalas fortsätta stå rakt på golvet 😀

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.