Off course…

Jag vinner ALDRiG på lotter, spel eller ens i minigolf… Å det innebär då sanna mina ord inte per automatik att jag har haft rena rama bingojackpotstorvinsten i kärlek heller för den delen -MEN nu var det inte det jag skulle tala om.

Igår kväll när jag stod i duschen tänkte jag på det där lilla ordspråket ”Efter regn kommer solsken” -Värsta sortens klyscha men ack så sann. Det är väl tänkt som en påminnelse när saker och ting är åt fanders och att man skall komma ihåg att det blir bättre.

-Bite me! säger jag.

Jag har ju för första gången sedan urminnes tider väldigt fint och rent hemma. Det hör inte till vanligheten att jag slutför en total städning inom en överskådlig sammanhängande tidsperiod. (Å med totalstädning menar jag inte någon manisk tandborstgnuggande variant utan det som alla andra kallar ”veckostädning”)

Av någon anledning brukar ju just den där friden som infinner sig när allt är på sin plats, det är rent och fint inspirera till saker som bullbak… Nu har jag inte sonen hemma så bullbak skulle aldrig inträffa! Jag har liksom varit helnöjd att allt får stå HELT stilla!

Det är ju då dom ringer och meddelar att sänggaveln kommit

Spontant tänkte jag att jag skiter i den där gaveln -Men så kan man ju inte göra! Väl?

Jag bokat hemleverans så att någon bär upp eländet och ställer in det vid bokhyllan igen -För i sovrummet, dit kommer den då icke den här veckan! DÄR skall det då få vara orört och fridfullt hela veckan -MiNST!

Det slog  mig i duschen att det inte känns som ”solsken efter regn”, det känns mer som ”ragnarök efter armageddon”.

Spännande… Jag skall göra allt i min makt att inte få en ryckning i ögat, kanske läge att köpa en sådan där svart lapp av satin för ögat?!

Jamen, det var ju faktiskt inte alls en dum idé… Om jag sätter lappen på höger öga kommer jag inte se förödelsen på höger sida när jag ligger i soffan! SÅ gör jag!

ALLT har en lösning, även om det inte involverar solsken…

//a

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Anders

    Om det nu verkligen är en sänggavel du beställt och inte en sänghimmel så bör varken den eller emballaget ta särskilt stor plats. Om du dessutom har tur så finns det förborrade hål i både säng och gavel och då bör den inte vara särskilt svår att montera heller. Saknas det däremot så önskar jag dig VERKLIGEN lycka till… I så fall rekommenderar jag MINST två personer till monteringen.

  2. Caanita

    När jag har städat, vill jag belöna mig själv för insatsen. Då åker jag iväg och köper en blomma som placeras på köksbordet. Det får bli ”kronan på verket”.

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Underbart!!! Jag älskar blommor! Jag tror jag tar till det belöningssystemet nästa gång( istället för hot!) //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.