Tack…

Att skriva inlägg kan ibland kännas som att skriva för den tysta rymden. Jag skickar ut mina ord men har ingen aning om någon hör -Så är det!

Jag tänkte skriva ett inlägg för att tacka ”Tobbe” som gav mig tips på vart jag skulle hitta en ny rattmuff, har även fått sms idag med tips! Så himla glad jag blivit!

Självklart har jag, trots Anders förmaningar, köpt mig en ny bästis till bilen…

IMG_4895.JPG
Jag är übernöjd även om min mellersta brorson som hängde med vid inköp såg ut att vilja storkna!

Så kom jag på alla andra kommentarer och mail jag fått genom min blogg och plötsligt känner jag mig tårögd och ödmjuk! Om allt från uppmuntrande ord till frågor till bästa tipsen för pelargoner…

Ni som läser är fyrar som mina ord studsar mot i rymden! Varje kommentar är som en hälsning att någon läst… Jag är så tacksam för det!

Alltid!

//a

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Anders

    Rattmuffen som du köpte är snarare tigerrandig än leopardmönstrad. Så okej då, du slipper undan den här gången! 😉

    PS: Egentligen är den ganska häftig, men det erkänner jag ALDRIG 😉

  2. Caanita

    Du skriver Tack som rubrik i ditt senaste inlägg. Tack, vill jag också säga till dig. Det är ett nöje ( och det har jag sagt tidigare) att följa dina vardagskommentarer, smått som stort, som händer i din värld. Det enkla är
    ofta nog så svårt att beskriva, men det fixar du med både igenkännande, humor och glimten i ögat för oss läsare. Fortsätt med det!
    Du har ju antytt något lite om ev kommande dejting, den rapporteringen ser jag verkligen fram emot att få följa…………(fniss, fniss).

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja men gode gud…. Jag ser framför mig triggat flyktbeteeden och överanalyserade i kubik… Uj uj uj första nummerlappen är på väg att delas ut! Så håll tummarna och rapport lovas! Å tack för dina fina ord! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.