Bomben & rullgardiner…

När jag får nyheter som jag har liiiiite svårt att smälta måste jag distrahera mig så att känslorna landar. Då kan jag ta in nyheterna och se det rationellt.

Idag fick jag en sådan där diskutabel information som jag kände att jag flippade över att höra… Lite, inte mycket, men ändå.

Alltså fokade jag på min NYA hobby… TY det är ju så att min fantastiska faster har LÄRT mig hur jag skall få in kontakten till motorvärmaren direkt UTAN att behöva stå i timmar och försöka få in den där dumma pluggen! Alltså är ju motorvärmar-kontakt-fipplandet ingen hobby längre… MEN jag har självklart hittat en NY.

IMG_4900

 

Jag har bott i min bostadsrätt i FYRA år… Jag har haft samma rullgardin HELA tiden… och ändå… varje kväll när jag skall dra NER den lyckas jag alltid dra åt fel håll -Tro inte för den skull att jag på morgonen drar åt rätt håll… Nej nej… På morgonen börjar jag alltid dra NER istället för UPP.

Det är någon omvänd logik som råder -Typ dra ner för att åka upp… eller så är det dra ner för att dra ner… Det enda jag är säker på är att jag gör FEL oavsett vilket håll rullgardinen ska åka. Jag har klurat på om jag skulle kunna märka upp på något sätt men har insett att jag inte orkar, jag tänker som så att alla måste ju ha EN hobby i alla fall så jag fortsätter gissa och irritera mig över att alltid dra fel!

Genom att ha fokat på denna nyidentifierade hobby konstaterar jag att nyheten lagt sig -Det visar sig som så att det är färdig jiddrat med min trånga huvudgallgång (a.k.a choledochus) här på NUS… Det innebär således att NÄR kramperna kommer nästa gång kommer jag skickas till Karolinska för ingrepp…

Jag skall verkligen jobba på att se det som festligt att jag skall få flyga mitt i kramper och elände men just nu känns det sisådär… Jag skall vidare jobba på att enbart se det rationellt -Att jag hamnar hos topnotch experterna som KAN PSC! Punkt.

Alltså bakar jag bröd till soppan denna afton… Allt för att tänka på något annat!

//a

Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Jag har svårt att tänka mig att du skulle behöva flyga reguljärt till Karolinska med kramper, så jag gissar att det blir någon form av ambulansflyg. Flyger de ambulansflyg mellan Luleå och Umeå så borde den möjligheten finnas även till Stockholm dit det ju är ännu längre.

  Och som du skriver, du hamnar hos topnotch-experterna vilket förhoppningsvis innebär att jobbet blir ordentligt gjort och att du slipper onödiga komplikationer likt de som du råkat ut för vid de senaste ingreppen.

  Btw, du får väl vara glad så länge de inte släpper ner dig över Karolinska i fallskärm 😉

  Ursäkta mitt dåliga skämt ovan, men det löser sig på ett eller annat sätt!

  Tills dess får du roa dig med rullgardiner och annat 🙂

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Ja jag roar mig kungligt med rullgardiner och andra husliga saker som inte kräver vidare värst mycket energi 🙂 Å ja jo, jag får se det så att jag får vara glad om jag SLIPPER fallskärm 😀 Det blir garanterat reguljärflyg OM INTE buss… Ska ju vara billigaste alternativet 😉 //a

 2. Caanita

  Vi får väl hoppas att det blir flyg. Då får du glädje av att du tränat ” upp och ner” med rullgardinen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.