Windows 8…

Jag är inte helt bakom flötet när det gäller datorer MEN Windows 8 får mig att känna mig hjälplös och stirrandes på skärmen v.a.r.j.e gång! Ja, jag är en apple-nörd men windows har ändå alltid varit SÅ enkelt och begripligt! Men 8… What is that?!?!

Idag har jag fått bita i det sura äpplet och sätta mig ner och försöka förstå vad jag skulle göra -På sonens dator alltså. Ett nytt spel skulle installeras och det krävde kompatibilitet med Windows XP. Det var nära tårarna så det var tacksamt att sonens far kunde agera HelpDesk och hjälpa mig med ”Egenskaper” och ” Kör som administratör”

Aldrig någonsin har kaffet känts mera behövligt runt 15-tiden!

Denna VAB-sväng verkar komma till sitt slut även om det blev ytterligare en dag hemma!

En annan sak jag sett gå upp i rök är inkomstkällan -Ty när jag ringde hälsocentralen och berättade om fakturan och besöket var dom så himla trevliga och rara och förklarade att det blivit ett missförstånd. Fakturan togs genast bort!

Då känner liksom jag att jag vill vara lika ödmjuk mot alla läkare som sliter och hjälper allt och alla…

Tillbaks på ruta noll alltså angående piratos i framtiden Å andra sidan sägs ju saltlakrits vara dåligt för blodtrycket så det kanske bara är bra att det får ett naturligt slut någon gång i livet…. 😀

//a

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.