BLÅ & fredag…

Men ääääääääntligen har vi tagit oss till fredag!

Detta har känts som den längsta veckan någonsin! VAB-sätter allt ur spel, därför var vi väldigt glada här igår över att kunna återvända till respektive vardag. Så kommer äntligen fredag…

Några häftiga fredagsplaner har jag inte! -Sova känns ungefär lika lockande som dra ut på BLÅ i slutet av 90-talet!! 😀

Samlade ytterligare gräsliga vuxenpoäng igår när jag berättade på jobbet att jag behövde hämta ut ett recept, för jag upptäckte att mina kapslar var slut när jag ”delade dosett” -Det var inte milda flin som spred sig över somligas ansikten!

Å visst är det besynnerligt, samtidigt som jag inser att jag måste hämta ut medicin för XXXX antal kronor så ser jag att linserna börjar vara slut, det är som att alla lager man har hemma sinar samtidigt av någon outgrundlig anledning -Alltid koordinerat med CSNnotan som skall betalas!!!

Mycket, mycket märkligt!

Nä, nu skall jag filosofera mig till jobbet och flina över det faktum att min säng känns mera lockande än självaste BLÅ någonsin gjorde för många herrans år sedan!

//a

 

PS:…jamen till mitt försvar måste jag hävda att om jag iNTE har någon form av dosett så GLÖMMER jag ju bort att ta eländet….Äh.. ja jag ÄR så gammal! Faktiskt!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Caanita

    Nej men se det inte så. Jag är övertygad om att anledningen till att du fått en dosett är, att sjukvården fått kännedom om att ditt leverne är så oerhört innehållsrikt och stimulerande, att fokus bör ligga på att du informerar omgivningen i stället för att lägga krutet på dosering av olika preparat. Hoppas att jag har rätt och sköt om dig!
    Kram?

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Exakt sprida info om att ”dela dosett” is da shit att roa sig med 🙂 Precis… Jag tror du har hElt rätt ju mer jag tänker på saken -Trevlig helg på rej! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.