Lågvattenmärke!

Hösten har onekligen varit bra för min del. Tiden har gått fort och vips var det december och snart vänder detta kompakta mörker mot ljusare tider! Optimist? Jamen visst!

Så kom då denna dag -FREDAG- (av alla dagar) som det absoluta mest ultimata lågvattenmärke av alla.

Att reaktionen på vaccinet tagit hårt på mig har jag ju redan gnällt och gnölat högljutt över MEN nu tycker bevisligen gallgångarna och levern att dom fått för lite uppmärksamhet -Alltså lamslog dom mig denna morgon.

Tillvaron kan bli så bisarr mellan varven och när man kallsvettig, sammanbiten, osminkad, iförd mjukisbyxor kämpar på Ica med att få hem mat, då kan i allafall jag hålla mig för skratt. Den nya telefonen skulle hämtas ut PERSONLiGEN och det var samma bleka stubbe som snubblade in på Coop (Tarzan, tack för skjutsen!) och anledningen till att det kändes väldigt viktigt berodde helt enkelt på att min andra telefon totalt dött….

IMG_5195
Tur sonen och hans små skapelser får mig att le!

På kvällen har jag börjat ”vänja” mig, sonen har hjälpt till att rota fram ”julgransfoten” och jag har suttit på golvet och vikt ut och fluffat kvistar… Sedan gick det utmärkt att använda hammaren på granen som såg dum ut. Det var ”stammen” som blivit vääääldigt lång, gick bra att ta en tung hammare och smacka ner den några snäpp.

Nej men nu skall jag ta och klia mina kliande handflator en stund och hoppas innerligt att jag slipper klådan under fötterna!

//a

Etiketter: , ,

8 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja nu blir det vila några dagar.. Tur man har snälla föräldrar som ställer upp i ur och skur!!! //a

  1. Caanita

    Någonstans tror jag att det är precis sådana som du som råkar ut för besvärligheter. Man riktigt känner hur du kämpar och på ett envist sätt tar dig ur besvärligheterna, dessutom med ett stänk av både humor och ironi.
    Kämpa påå, trägen vinner.
    Kram!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Tack! Kanske är det just så.. Jag har liksom bara lärt mig att det inte går att bryta ihop utan jag unnar mig en riktigt sur dag när det blir så här och sedan är det bara att komma igen! Att ge upp är inget alternativ! Kram & trevlig helg //a

  2. Anders

    Livet är inte rättvist ibland… Men man får väl försöka resonera som Per Elofsson: ”Det är bara att bryta ihop och komma igen.”

    Så jag hoppas att du snart är på banan igen.

    Kram, Anders

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jadå, det är bara tröttsamt när det blir det ena efter det andra men det är väl exakt så det är! 😀 Bara det lugnar sig med smärtorna så är jag fullkomligt nöjd!! Kram till dig Anders! //a

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Det blev nog too much för kroppen helt enkelt!! Bara att vila sig iform och göra det jag mår bra av just nu 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.