Cuckoo’s nest?!

Idag runt 15:30-tiden visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.

Jag låg på sängen och kände mig totalt utslagen. Sonen drog igång stereon och Swedish House Mafia’s Greyhound som dunkade på sina höga bpm. Samtidigt försökte jag koordinera sonens simträning.

Jag försöker återhämta mig efter helgen och mår väl sisådär. Jag försöker alltid hålla rytmen, oavsett om jag är hemma eller jobbar, dvs kliver upp och håller mattider osv. Idag skulle jag absolut kunnat sova från arla till särla. MEN har inte gjort det.

Istället åkte jag för att hämta sonen när han slutade skolan, han ville absolut att vi skulle fixa en tomtedräkt till luciatåget -Jag kunde inte annat än hålla med om att det onekligen var dags för det. Själva inköpet tog 5 minuter vilket kändes rimligt för min del.

Sedan fastnade vi på parkeringen.

SÅ om någon såg en sliverfärgad VW ”fräsa” runt på parkeringarna runt Svenska Hem så kan jag berätta att det var jag! Bilskrället pep, lyste och hostade… ispropp misstänker jag och bilen saknade frikking drag -Bilen visade sig alltså från sin absolut värsta sida. Jag skrattade så hejdlöst jag tappade luften. Jag skickade mayday-sms och mitt fokus var enbart ”att ta sig HEM”. Å bilen den hoppetihoppade fram fram fram och hosthosthostade järnet. Efter en ganska lång stund fick jag plötsligt drag under pedalerna och insåg att det var ”NOW OR NEVER” att ta sig hem.

Jag körde extremt miljöovänligt. Jag gasade, växlade och gasade som en vansinnig. Jag körde så att sand och grus yrde runt däcken. Jag fasade inför rondellen men bilen höll. Jag skrattade i högan sky där jag fräste fram som en Rally Kalle i min dumma hoppehare-bil!

Sedan parkerade jag den hemma och vägrar befatta mig mer med den. PÅ torsdag skall den tydligen på verkstad -Har jag hört! JAG kör den då icke!!!!!

Då kom nästa problem och det var hur i friden sonen skulle levereras till simträningen…. Det var någonstans där jag plötsligt upplevde Greyhound som svårt överkurs att hantera i mitt hem!

Sedan är det ju så i tillvaron, att allt löser sig om man bara tar en sak i taget -MEN vissa dagar känns det onekligen som att man befinner sig mitt i gökboet…

Ko-ko-nu skall jag stifta bekantskap med en ny maskin i badrummet!

//a