Primal fear…

Ett bra sätt att ladda batterierna är att gå ut och gå -Sedan kan man svänga in hos Ugglan för att man urakut behöver en toalett och sedan FLY för sitt liv… Typ!

Både Ugglan och jag är krassa kvinnor därför insåg vi att det här med att hoppas på att tomten skulle komma med den nya epilator för ansiktet bara är trams och jidder. Jag snackade mig varm om produkten och allt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t jag läst om den -Alltså köpte vi varsin. Ugglan var så nyfiken på sin att hon, direkt efter hemkomst, epilerade hela ansiktet! Jag trodde hon skämtade när hon berättade det! Men icke -Nejdå, hon hade gått loss och var så fruktansvärt nöjd över inköpet och hon undrade givetvis om jag testat min.. Njeeeeee inte det! Den måste liksom få ligga till sig lite.

När jag tittade förbi där imorse tyckte hon att jag var löjlig och erbjöd sig att epilera min överläpp som jag inte står ut med.

Låt mig säga som så -Det är SJUKT lätt att läsa om smarta produkter som utlovar underverk men en helt annan sak när man ser en maskin som LÅTER och snurrar med tio micropincetter närma sig sitt ansikte. Det slutade med att jag skrek och höll händerna för ansiktet varpå Ugglan började köra maskinen på min ARM!!!! För att jag skulle få känna att det inte alls var farligt! Då började jag skrika om att jag inte ville ha SKÄGG på armen!!!

Hon började rada upp alla märkliga och obehagliga undersökningar jag utstått i mina dagar för att få lite balans till det jag nu skrek över. Jag tycker det är ett slag under bältet att börja jämföra leverbiopsi/bihålespolning med att epilera överläppen -Faktiskt!

Jag gjorde det enda rätta och flydde. Väl hemkommen slet jag fram min egen maskin och tänkte att ”Så farligt KAN det inte vara” MEN för säkerhetsskull drog jag även fram en isbit att bedöva överläppen med.

IMG_4577

Så nu är det gjort… Det är nästan så att jag måste sätta mig och fundera om inte morrhår på överläppen ändå kan kvala in som ett fashionstatement!

Resultatet ÄR klockrent och det blir MYCKET bättre än att vaxa själv (som är ett helt eget kapitel). Det går tämligen fort och smidigt och det är inget kladd eller trams MEN however så gör det frikking ONT! Det sticks liksom. Det är lögn att säga något annat. Det sticks/svider ungefär som när man tatuerar sig. Man skall ju liksom spänna överläppen för att underlätta det hela men banne mig så darrade hela hakan på slutet.

Jag är synnerligen GLAD att jag köpt maskinen SJÄLV för hade tomten kommit med den till mig tror jag att jag för all framtid skulle ha haft ett ont öga till den gubben…

Nu skall jag testa och se om frukost nummer två går bättre att få i sig än den första!

//a

 

PS: Eftersom vissa bloggläsare agerar moralpolis vill jag redan nu förkunna att jag är osponsrad av epilatortillverkaren för att skriva detta inlägg. Maskinen har jag köpt och betalat själv (inköpt på Media Markt) Vill man moralisera kan man istället lyfta fram bra argument varför kvinnor skall ha en hårig överläpp för jag kan då tyvärr inte komma på ett enda…

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Caanita

    Jag utsatte mig för en ögonbrynsplockning och borttagning av morrhår, på en frisering här i stan. Det gjordes medelst ”trådryckning ”eller vad det skulle kunna benämnas. Om man skulle vilja få ner kriminaliteten i vårt land, ja över hela världen, skulle den behandlingen överträffa de flesta nu prövade metoder.

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ajjjjjiiii trådryckning?!?! Är det när man liksom snurrar ett band som rycker håren?!?! AJJJJiiiiii -Det är bisarr vad man utsätter sig för… Faktiskt! //a

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Tycker det lät som en mycket fientlig sytråd… 🙂 Effektivt gillar jag ju dock! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.