Gick bra…

Slentriantvättningen gick bra mitt bland raggmunkarna!

Jag konstaterar även att jag tycks vara helt oförmögen att lära mig brors ”nya” adress vilket retar mig till vansinne!

En annan intressant detalj att skicka paket till familjen i det landet är den allt annat än diskreta TULLDEKLARATIONEN som måste sitta på. Där skall det anges exakt VAD som finns i paketet, vikt och VÄRDE…. Absolut jag förstår varför men det känns ändå väldigt nesligt på något sätt! C’est la vie!

Har hittat en norsk serie på SVT Play som heter Ögonvittne som jag fastnat för -Finns hela fem avsnitt att se om någon fler är sugen. Serien ger dock inte den där idylliska bild av Norge som jag har. En sak är dock säker, språket smittar! Norska låter så ljuvligt och muntert!

Nu skall jag snacka mig själv till sömns… På norsk!

//a

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.