Modesväng i diket -Typ!

Har börjat förstå att det tydligen är HOCKEY och MODE man skall blogga om….

Därför tänkte jag berätta att kvällen faktiskt handlat v.ä.l.d.i.g.t mycket om KLÄDER (MODE? -Absolut mode tycker jag!). För det är ju så här att somliga (nämner inga namn!) skall ut och resa till större städer för att fira in det nya året! Jojjomensan och jag har minsann fått agera SMAKRÅD! -Det tycker jag är roligt!

Här har vi diskuterat allt ifrån rätt assessorer till vilken överdel som passar bäst med vilken underdel -I synnerhet med tanke på NYÅRSAFTON som enligt nya modebloggen (som jag uppskattar!) är årets partykväll.

IMG_4731

Denna överdel (ja nu var det skimret jag ville på med på bild!!) diskuterades. Nu är det ju då inte JAG som skall styras upp på Nyårsafton utan jag var som sagt bara till som åsiktsmaskin i klädcirkusen bland resväskorna!

Jag har dock HANDLAT mat till nyår -Till både mig och katten!

OCH jag har i alla fall kommit så långt i klädfrågan att jag har valt vad jag skall ha på FÖTTERNA på årets partykväll!!!

IMG_4730

Som sagt… Årets partykväll känns mera som pommac i slang och en fin kväll för att ringa ut det gamla och omfamna det NYA!

Min kväll har inte bara handlat om flärd, resor och glamour (raggsockar är icke att förakta i modesvängen!!). Min son kom förbi och visade en quadracopter (?!)

Vi fick även en frisk och härlig promenad där vi tillsammans fascinerades över det skådespel som varje lykta, ljus, lyktstolpe bidrog till. Himlen såg ut som flammande våg, som ett artificiellt norrsken, som vi båda sa ”WOW” när vi stod och betraktade det från en höjd!

Vi försökte fota det men det lät sig inte fångas på bild! -Ibland är det så självklart och uppenbart att vissa saker måste upplevas…

//a

PS: OM önskemål finns kan jag absolut lägga upp bild på den outfit jag väljer till sockarna på nyårsafton!!! Jag är då inte den som är den i denna fråga!

PS2: Jag är verkligen usel på det här med ”rätt mode” jag var ju liksom helt eld och lågor över att vara rätt genom att vara en birkenstock-vanlig-normal som tydligen var trendigt tidigare i höst…. Jag får nog hålla mig till Take A Look för att få mera uppdaterade tips 🙂

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. mexan

    Jag blir varm i hjärta själ och fotvalv av ditt inlägg. Jag är så ¤%& ointresserad av mode att det finns inte. Världens mest lättpackade väska vart jag än ska. Jag är mitt eget mode hahahaha! ERn del blir gröna i ansiktet andra vill ha mer och älskar mig. Jag blir glad över din naturliga otvungna hälsosamma respektlösa inställning i frågan.
    Hell syster! Hellsyster=)

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Tack snälla Maria!! Jag matchar sockorna med likvärdig frisyr denna dag å gör inte ett knop i onödan 🙂 Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.