Svaret…

IMG_4795

 

 

Tycker som sagt det här var ytterst intressant att sätta i perspektiv till alla diskussioner om farligheter som blåses upp lite nu och då…

//a

FÖRTYDLIGANDE: Detta är ingen skrämselpropaganda mot äpplen. Mängden man skulle måsta proppa i sig är så enorm att ingen skulle fixa det. Allt vi äter är kemiska substanser och min förhoppning är att nästa gång något blåses upp i media/socialamedier som direkt livsfarligt att förtära så kanske man först lite kritiskt kan börja fundera över om det stämmer! Sunt förnuft gott folk.. Sunt förnuft!

Läs gärna inlägget före detta ”Det okritiska drevet…”

4 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      HAHAHAHAHA Ja om du brukar klämma i dig ungefär 700 stycken på samma gång kanske du bör fundera på att minska…. //a

  1. Maggan

    Vart hittar du all information? Jag är 71 år och har ätit äpplen i hela mitt liv och hör och häpna jag LEVER fortfarande.
    Är detta någon slags skrämselpropaganda? Det beror väl på hur många äpplen man pressar i sig varje dag.

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Nu vet inte jag om du missförstått mitt inlägg eller inte…

      Allt vi äter innehåller saker, kemiska substanser även det mest naturliga som ett ÄPPLE….När man tillverkar saker som skall smaka äpple försöker man fånga just alla dessa saker -OCH det är då det kan bli en hiskelig debatt i media för vi tycker det verkar vansinne att äta något så konstgjort.
      Sakerna som står listade är inga konstigheter.
      Vad jag ville med inlägget var att få folk att vara KRITISKA när det kommer SKRÄMSELPROPAGANDA och kanske då tänka på att allt vi äter, naturligt eller konstgjort innehåller märkliga saker som vi är helt omedvetna om och som är helt ofarliga i den mängd vi äter/konsumerar.
      Det var tråkigt att du uppfattade det som skrämselpropaganda mot äppeln! Det var allt annat än min avsikt.
      Om du är vidare intresserad kan du googla till exempel ”Jordgubbe kemi” där fanns också en gedigen lista med jordgubbens ”dna”… //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.