Socialize….

Dagen började i ottan med den pipande fågeln (KAN vara frågan om en talgoxe!) och runt NUS fanns den gigantiska pölen (poolen) kvar och i den arla morgontimman tog jag faktiskt ett kort på ”sjön” -Är mycket GLAD över att jag inte körde DÄR!

IMG_4906

Igår lunchade jag med Micke och idag lunchade jag med en god vän! Jag blir så himla glad av dessa möten! Det intressanta är att båda dessa personer är MÄN och jag är glad över att faktiskt ha manliga vänner -Dom är fantastiska och ger andra perspektiv på saker och ting, inblick i andra världar liksom. Jag blir dessutom otroligt stolt då så många andra män ihärdigt hävdat att män och kvinnor inte KAN vara vänner -Wake up säger jag!

När jag kom hem somnade jag. Förkylningen som jag trodde var över är bevisligen inte väck. Febern kommer och går och jag känner mig mellan varven som en slokande tulpan. Mina shapetights ligger orörda och flinar i den packade ryggsäcken och väntar lika längtande som jag efter att få göra ett pass snart igen!

Då det är torsdag har ju jag, skalman, agendan klar -Handling alltså!

Å vet ni vad… Jag är hur glad som helst att jag ändå KAN göra just dom där mest basala sakerna, man skall banne mig omfamna helt vanliga torsdagar!!

//a

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.