Vaccum -Ja tack!

Ha! Här har jag sovit gott, vaknat pigg men yr och mitt enda sikte denna morgon var Rusta!

Yes man! Har inhandlat förvaringslåda med tätslutande lock till sonens lego och sedan har jag köpt ett berg av vaccumpåsar! Här skall textilier förpackas. Jag gillar ordningen måste jag säga!

En sak som är högst diskutabel är den irriterande smärtan i höger arm. Klassisk överansträngning. Efter ihärdigt dammsugande. Har väl aldrig hört något liknande! Å andra sidan höll jag ju på hEla dagen igår. Påminner i allafall om den där ettriga värken jag fått efter att ha röjt sly för hand en hel dag 🙂

Kan passa på att lämna tips! Om ni vill ha delux parkering och kunna handla på Coop när det i princip är folktomt rekommenderar jag LÖRDAG kl. 20:16 när alla sitter bänkade för att se Mello. Klockrent och fridfullt!

Nu -Frunch!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.