Make them proud…

Det har hänt något! Jag har insett att man kan lära gamla hundar sitta!

1. Tarzan kommer spricka av nöjdhet…Jajjemen i lördags när jag var i stortsett ensam och handlade på Coop (när resten av Umeå, Västerbotten, Sverige satt och såg på mello-deltävling) hade jag med mig en PÅSE in ! ! !

Både Tarzan och Ugglan kommer jubla över detta faktum då jag inte känner någon annan som med samma vana och trogenhet alltid har med sig sina röda Auchan-kassar från Frankrike när dom handlar.

Det är både ekonomiskt och miljövänligt att ta med sånna här kassar men jag tycks alltid GLÖMMA!

Men nu, kom jag ihåg! Jag är helnöjd!

2. Min svägerska kommer få frid…Jag brukar alltid lägga upp samma status, både här och där, när jag gjort pressad potatis nämligen: ”Varje gång jag äter pressad potatis undrar jag varför jag inte äter det oftare. Varje gång jag diskar potatispressen kommer jag på varför”.

Min svägerska har sagt 350 gånger (MiNST!!!) –Anna, spola med KALLT vatten!

Nuuuu har jag börjat komma ihåg det tipset (eftersom vi numera gör potatismos här ibland) och jösses vilken skillnad!!

Tack syster!

3. Frid i tvättandet…Ja! Jag har ju helt ärligt rapporterat om hur anoying det varit när jag råkat få med toapappersrullar i tvätten! För att inte tala om hur dom stackars byxorna sett ut efter en sådan ”papperstvätt”.

Fick då tipset att köpa en sådan här pinne för att slippa ha rullarna drällandes på golvet.

Idag hittade jag äntligen en sådan hållare för 39 spänn. Köpt sa jag och hoppas att jag slipper fler missöden när jag ”tvättar i farten”.

Tack till dig som gav mig tipset!

Förändring. 

Framsteg. 

Allt ÄR möjligt!

//aEtiketter: ,

2 kommentarer

  1. Caanita

    Jaa, en sådan där toapappershållare har jag också MEN den hjälper inte mot pappersnäsdukarna/hushållspapperet som finns i fickorna och som titt som tätt hamnar i tvättmaskinen.

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jag tappade konceptet helt när jag läste din kommentar! Trodde jag var ”safe” nu från alla pappersrelaterade incidenter i tvättmaskinen tackvare pinnen 😉 Det e nog bara att gilla läget och finna sig i lite tossiga fynd mellan varvet! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.