Inte för morsor…

Jag vill hävda att parkour inte riktigt är för alla. Det är bevisligen inget för mig!!! Å då har jag inte kört parkour i stadsmiljö utan parkour i skogen, i djup snö, över stenar och högar. Med fantasi är allt möjligt! (I vissa fall behövs vÄldigt bra fantasi!!!).

Snöskoter har jag också hunnit störa nejden med.

Så dag 1 av sportlovets första helg har gett MiG en massiv blåning på smalbenet samt ett eventuellt blåöga. Jag har ont i knäna och handlederna MEN det var sjukt smart att köra dom fodrade smidiga skidåkarbyxorna under täckbyxorna.

Jomen absolut vi kommer sova gott i natt men först ska jag och sonen poppa på den ”konstiga maskinen” som sonen hittade i en gömma.

En klassisk transistor! Ja det var något nytt att trycka på 🙂 Jag är faktiskt grymt imponerad av ljudet som kom ur denna Blaupunkt och självklart fungerade det utan krångel!

Nä, lite mera ved på brasan kanske!?

//a

Etiketter: ,

2 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Den låten spelas inte ofta på radio numera! Men den är fullkomligt strålande //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.