Manligt…

Sladdar är typiskt manligt… I alla fall i fråga om att ha ”extra” på lager. En HDMI eller scart-sladd är något lika naturligt att ha drällandes i någon låda som strumpor. Typ! Har jag bestämt. För jag generaliserar så mycket jag vill när jag är på ett visst humör!

OCH jag är kvinna. Å jag behöver en scart-sladd för att frambringa bättre ljud på musik jag kör via hemdelning. Å jag har minsann ingen scart över. Tror jag. Kanske kan det finnas en i förrådet.

Just hemkommen och lika laddad som i morse när jag fick glida iväg mot jobbet MED solglasögon -Life is good när solen skiner!

Bästa toppluvan kom och hälsade på mig på jobbet och hade även turen att hinna växla några ord med Micke på lunchen. Så roligt det är när man är på G, på bra humör att inse alla fina människor som finns i ens liv! Snacka om rikedom… På typ ALLT utom scartsladdar vill säga.

Nej men nu ska jag lägga av att gnöla. Jag skall beväpna mig som en elitsoldat och gå loss på städning för det ser ut som crap här hemma efter resorb-dagarna.

IMG_4969

Håret har jag också  hunnit få åtgärdat… Snacka om ohyggligt i-landsproblem när håret börjar trilska….

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.