Utmaningar…

Våra tripper till stugan börjar likna utmaningar. Sist var det magsjuka som slog till ute i skogen. Utmaningen bestod då i att ta sig från ”middle of nowhere” till vattenklosett och samtidigt vara spygrön och likblek samtidigt. Det gick ju faktiskt riktigt bra. Trots allt!

Vid ett annat tillfälle var det glömda täckbyxor. Sonen var då ganska liten och att låna ut vuxnas täckbyxor fick en osökt att tänka på ”sovsäck”.

Denna gång var det glömd JACKA! 

Det spelar vid sådana tillfällen föga roll att man har med trippla skor, 5 par extra sockor, ds, bärbar dvd, skidor och pjäxor eller två toppluvor -Det är klurigt att ersätta dom allra yttersta plaggen.

Som tur är fungerade lager-på-lager principen hyfsat. Med tröjor, fleecejacka m.m. Men några snöänglar på skaren blev det inte!

Vädret i stugan har varit det allra bästa och det var skönt med miljöombyte. Luftgevären har fått komma fram, jag har åter konstaterat att jag är mästarnas mästare när det gäller att ta död på all form av eld och skotern har fått stå tyst!

Nu skall jag ställa mig i duschen och försöka avfetta håret! För utmaningen att stå ut utan dusch är och förblir en ständig källa till stripigt hår och raggarduschar -Men det är det i alla fall totalt värt när man får komma ut i skogen!

//a

PS: Faktiskt bara katten som ser riktigt fräsch och fluffig ut vid hemkomst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.