Modernt?!

Förra veckan var jag med om en intressant incident. Intressant för MiG -Förmodligen inte för någon annan!

Jag skulle baxa fredagsfikat till jobbet, fick parkera långt uppe i skogen vid landstingshuset. Lastade ut allt ur bagaget, smackade igen och låste -Blippblopp.

Gick några steg och så kom jag på att jag inte lagt upp parkeringskortet i fönstret. Phuuuu… vilken tur att jag kom på det! Vände och gick mot förardörren och tryckte samtidigt på knappen för att låsa upp -Inget hände.

Alltså tittade jag NER på nyckeln och tryckte så att jag var säker på att jag tryckte på RÄTT knapp. Fortfarande ingen reaktion. Bilen låst och larmet blinkade som det skulle. Där stod jag med påsar, väskan och såg allmänt dum ut. Now what liksom.

Jag tryckte igen… Tänkte att jag kanske skulle vänta lite.. att det kanske inte går att låsa upp direkt… (alltså inte just DEN dagen i alla fall!). Inget hände. Det gick inte så många sekunder men jag hann börja fundera på VEM jag skulle ringa. Jag hann konstatera att jag inte kunde lämna bilen utan parkeringslapp. Jag hann börja fundera över vart extranyckeln fanns…

…tills jag kom på att man faktiskt KAN fälla ut nyckeln och LÅSA UPP bilen helt manuellt.

Å så kände jag mig som rikspuckot som just snubblat över i-landproblemens absoluta lågvattenmärke!

Jag skämdes så mycket att jag tänkte att det var bäst att hålla tyst om det där, men sedan kände jag ett visst behov av att ta reda på om det verkligen bara är JAG som råkat ut för den där situationen.

Keep it real -Nycklar är trots allt väldigt bra när batterierna börjar vara trötta!

//a

 

PS…. jag blev vääääääldigt lättad att höra att jag inte var ensam över att ha blivit ståendes och fundera på hur man tar sig in i bilen när fjärren strejkar!

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Haha.. såna historier ÄLSKAR jag.. Förmodligen pga av att det blir så befriande att höra att det finns fler som besitter ett visst mått av klassisk vardagsförvirring! (visst finns det ett sådant begrepp?)

    😀

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Vardagsförrvirring är absolut ett ord!!! Det är goddag-yxskaft-ögonblick som gör livet 🙂 Kram på rej //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.