Jag -Bifftomat…

Vaknade imorse… Gick förbi en spegel och tänkte att jag nog hade fått feber. För jag är förkyld. Tog tempen men hade inget alarmerande på den fronten. Kollade ansiktet igen. Kollade halsen. Konstaterade att hela halsen ÄR blossande röd. Kliar som f-n och smorde på lite aloe vera. Gjorde kaffe. Såg nyllet igen. Konstaterade att jag var väldigt röd i pannan… På hakan… Jo då på äppelkinderna också…

Började studera det hela mera noga. Började tänka på köttätande bakterier… Tills det slog mig att jag… Igår kväll testade en ny ansiktskräm. Å än en gång straffar sig fåfängan o.m.e.d.e.l.b.a.r.t!

Att jag har känslig hy har jag alltid vetat men så HÄR reaktiv… Det är ju snudd på löjligt!

Sååå… Idag skall jag snora som en ilsket röd bifftomat. Jag har smort på kortison men det hjälper föga. Reaktionen är se pass kraftfull att jag tagit en antihistamin för att kunna göra något annat än att vilja klösa bort halsen. Det är ju tur (mitt i alltihop) att man är välutrustad hemma!!!

Jösses vad det kliar…

En annan sak jag överväger är att faktiskt ställa ett stort fläskigt enormt löpband framför tv:n hemma… Why not liksom?! Kanske min soffa skulle passa i stugan?!

Jag är less and I need change! Måtte Huddinge ringa väldigt snart så jag får återvända till jobbet a.s.a.p -Så här blir det när man skall sudda runt i birkenstock hemma!

//a

PS: Only in Sweden kan man i november begära att ett ingrepp skall göras, hjulen snurra igång, och sedan sitta i april och konstatera att inte ett skit har hänt! Jag är absolut inte bitter… Jag är förbannad!

4 kommentarer

  1. Nina

    Not only in Sweden. Also in Norway! Oktober gick brevet til sjukstugan, mars var jag dit. Då bestämdes det att det blir operasjon- sen, till høsten, kansje innan jul…. I alla fall innan nästa sommar….

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Men hjälp!!! Det är ju fullkomligt bisarr!!!! Hoppas verkligen att du är ”okej” trots en galet lång väntan! Tack för din kommentar, tänkte verkligen att det bara är här det är så långa administrativa tider! Kram //a
      PS: Vi satsar på HÖSTEN!!! Båda två!!!

  2. Evelina

    Du har fått vänta länge finns det inget som säger att man ska ha hjälp inom 3 månader?! Jag har hittills haft tur och aldrig behövt vänta så länge på svar. Får väl se hur lång tid det tar innan jag får svar på MR som jag gjorde igår….

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jodå men vad gör man när remissen ej kommit fram, glömda bilder å annat jidder… Hoppas du får svar snabbt //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.