Men okej…

Det finns ViSSA saker som gör mig till struts…. Så kommer tillfällen då jag måste se det där jag styrt åt sidan i vitögat, å det är inte roligt. I mitt fall handlar det om mitt FÖRRÅD.

Jag har sorterat bort massor med gamla textilier jag har kartonger och vissa brädor som måste bort, trasiga krukor, en sopanordning som ej kan användas här hos mig… Alltså massor med saker som tar plats och som man måste åka iväg med. Det har jag ignorerat. Jag har kört struts. Öppnat förrådsdörren, boxat och sparkat mig in för att hämta eller dumpa in något och snabbt som ögat smällt igen dörren.

Igår fick jag ett PAPPER i brevlådan. Det är dags för FASADTVÄTT. Därför skall allt som finns på ens balkong plockas bort så att dom kan köra högtryck där…. Hm hm hm… Intressant tänkte jag.

Det innebär att allt som jag har där, måste placeras nere i förrådet. Jag har inte mycket saker på balkongen MEN med tanke på att jag just lyckats fixa plats (med nöd och näppe) till sonens cykel så känns detta uppdrag som ett klart och tydligt budskap att det är dags att få bort eländet som tar plats!

Sååå… Helgen är räddad typ! Jag skall sluta strutsa. Så måste det bli!

Ibland är en spark i baken, om än i form av ett brev, allt som behövs för att få en att slita upp huvet ur sanden!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.