Storebror ser mig… Tydligen!

Långt före jul kom jag på en rolig julklapp till sonen -Ett supercoolt, jättesnyggt blinkande aktivitets armband! Jag var helnöjd då det var en teknisk pryl som jag tänkte att han skulle uppskatta. Den skulle DESSUTOM vara kompatibel med den nya telefonen som han skulle få av sin pappa… Så det var lite tanke där! Även utmärkt när man gillar att bada och simma! Perfecto!

Sedan kom snacket om att det skulle bli årets julklapp då kändes det aningen mainstreem och mindre roligt. Så lagom till självaste julafton hann jag läsa någon klok person som uttalade sig om att aktivitets armband var en dålig idé för barn… Då det kunde skapa stress och press!

Så på självaste julafton -Trodde han att det var en wicked klocka… Som jag lite diskret gömde! Jag kände mig superusel!

Jag vet inte exakt hur turerna har gått här i hemmet, men han har nu min min högtalar/laddare och jag har den där grejen på mitt bord!

Den har således legat orörd sedan jul. Gäckat mig eftersom det ”tydligen” är värsta prylen! Och som alla moderna saker följde det inte med någon bruksanvisning… I afton fick jag nog -Jag pluggade in den i datorn… Jag laddade ner det jag skulle… Och jag säger bara… h.j.ä.l.p!

Längd, vikt, kön, ålder, arm… GPS-kartor, dagbok, noteringar, chat, följare, vänner… WHAT?!?! Att den ”ska” vara bra hade jag förstått när jag köpte den… Som en rolig grej till sonen… Men med facit på hand är jag oerhört tacksam att han aldrig fått använda den!

Skall bli en intressant resa att undersöka denna sak närmare och se vad den faktiskt kan göra. Min tanke är att den skall piska mig upp ur soffan, med tanke på alla finesser och blinkande lampor är jag väldigt optimistisk att den kommer lyckas med det!

Jag skall ge den ett försök… För att mäta om min ”löprunda” är 400 eller hela 600 meter.. Typ! 😀

//a

PS: Jo, tankarna fick mig osökt att tänka på George Orwells 1984 när jag såg hur exakt den kommer koordineras… Jag är snudd på rädd!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.