Breaking Up?!

Efter nio timmar med det där armbandet börjar jag överväga att göra slut…

Vi har redan tagit en paus från varann… Två gånger om jag ska vara helt ärlig!

Vet inte om jag uppskattar exakta tidsangivelser i minuter hur mycket jag legat, suttit, stått, gått, sprungit! 

Plötsligt undrar jag om inte det där rådet att iNTE ge sånna här saker till barn ÄVEN gäller vuxna!? 

MEN det skall bli awesome att testa det en dag i tjänst! Då kan vi ha en dejt igen… Så får det bli!

Jag säger Nej till 24 timmar övervakning! På datorn kan man faktiskt se exakt var jag rört mig… 

Jag är nog ändå lite imponerad!

//a

2 kommentarer

  1. Svägerskan

    Det är ju en sak att använda det som stegräknare/kilometermätare osv. Men så fort du kopplar ihop det med datorn blir det lite George Orwell. En kompis konstaterade att ju mer hon tränade desto mer pop-up reklam för div proteinpulvet dök upp på hennes skärm, när hon tränade mindre kom reklam för cambridge-metoden för att tappa vikt…Att mäta sina resultat är en sak, att göra det i en app el liknande gör att du kommer att få mer än bra kondition på köpet ;-D . Jag har kört med NikeFit ( inlägg i skon syncat med ipoden), däremot kopplade jag inte in det till datorn. Jag sparade mina resultat enbart i ipoden och skrev ner dem i en anteckningsbok. Jogga lugnt!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Det är frikking löjligt hur kollad man är… hEla tiden!!!! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.