Godnattgodnattgodnatt…

Först av allt: Jag tog mig alltså ut ur bilen!

….tänkte om någon kanske undrade om jag satt kvar som en staty någonstans.

För det andra: Armbandet kommer få frikking spel idag för jag hoppas verkligen att jag får somna snart! Å det är då absolut inte okej att ligga ner med den där grejen -Ty då börjar den lysa och blinka och så står det ”Time to Move”…. Så den får en verkligen upp ur soffan! Onekligen!

Jag har i alla fall kört en helnatt av vakenhet -Det innebär att det känns som att jag inte sovit en blund. Jag har istället haft mängder med oerhört många goda idéer, skrivit flera sidor, haft massor med bra inspiration för hemmet och sett saker som jag garanterar snart kommer hända. 

Detta innebär att jag nu, när jag borde studsa upp är så trött att ögonlocken känns tunga och långsamma. För ungefär två timmar sedan övervägde jag en promenad (DET skulle armbandet gilla!!!) men där gick liksom gränsen.

Blir högintressant dag detta… 

//a

2 kommentarer

  1. Anders

    Jisses amalia jänta, ha du vyre opp hele natta! He gå ju int ann, så jeg skick deg en hel näve John Blund-pulver så du får nå sömn. Sov gött!

    PS: Akt deg för tocke sånna-där elektroniska mojänger. De kann sätt griller i huvve på en…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.