Vattenpaus… 

Varför är det så lätt att dricka vatten ur en flaska? Det undrar jag, ty dricker jag vatten i ett glas känns det snudd på som att jag skulle drunkna! Men med vatten i en flaska inser jag ofta hur törstig jag faktiskt är!

  
Jag har putsat fönstren i vardagsrummet OCH jag har även bytt lister! Måste dock inhandla XX antal meter till då allt ser ut som korvat russin.

Brödet är på sista jäsningen, min nya fina orkidé är tokbehandlad med såpvatten mot äckligt spinn, golvbrunnen är rensad, diskmaskinens spolarmar är sköljda och jag är typ trött som en tokig så nu tog jag en vattenpaus!

Jag har haft strålande idéer för min balkong och sonen har kommenterat fönsterputsningen med:

”-Meeeeeen näääääeeeee nu ser ju folk iN!!!!!

Öhhhhhh…. SÅ smutsiga var dom då faktiskt iNTE!!

//a

PS: OM fler än jag uppskattar att dricka vatten ur flaskor SÅ kom ihåg att dom kräver daglig diskning med HETT vatten ty plastflaskor blir lätt vrålläskiga bakteriebomber!!! Dom skall även lufttorka mellan användningarna! Har jag hört!

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Haha.. skrattar gott åt det här 😀 det var samma lika hos oss igår! Det blev så ljust i vardagsrummet efter att jag putsat fönstren så alla kommenterade det!! Kan ju tillägga att vi har ett stort jädra bygge framför vårt område så ALL smuts har blåst å fastnat just på MINA fönster… Haha..

    Men visst är de härligt när man äntligen får ett (numera sällsynt ) städryck?! 😀

    Ska försöka fortsätta vårstädning idag! Kram H

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja det är snudd på fantastiskt när rycken kommer och man faktiskt -frivilligt- VILL städa ÄNNU mera! Jag skall jaga fönsterlister jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.