Önskelista…

Åhåå jag är eld och lågor! Med rätta! Ty efter ett besök på NetOnNet kan jag bara beskriva färden därifrån som ren och skär FLYKT! 

Värsta holabaloo:et! Godisvagn, Elsa, Frost, människor kors och tvärs… Inte min kopp av te! Sonen var likvärdigt förfärad över kalabaliken -VAD är det frågan om?!? 

Nu har vi återhämtat oss. Sonen och hans kompis roar sig kungligt med nya gopro-pinnar å fästen. Jag… Haha jag laddar inför morgondagen!

Förväntningarna är skyhöga och absolut inte alls orealistiska. Jag tänker pompomorkester, blommor och ett berg av paket (i lyxiga förpackningar och tjusiga snören…eller sidenband går också bra!).

Jag eller så är jag rätt nöjd med att min dag kommer. Det brukar vara en vacker dag men vädret verkar ju leka frikking februari så jag är nöjd om det kan vara relativt LJUST! 

Nu skall jag se om jag kan lyckas få fram en bild från det vackra projektet som killarna roat sig med denna eftermiddag!

//a

2 kommentarer

  1. Caanita

    Grattis på Din dag, jag antar att du fyller år, var det 23 eller????
    Hoppas och antar att du får åtminstone en jordenrunt seglats!
    STOR kram!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Om jag skall vara helt ärlig är det 28… Hrmm…
      Jag tänker att kompisarna som kommer med grillen ger mig långt mycket mer än en seglats runt jorden! Kramar är bäst av allt! KRAM //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.