Vart är pralinerna?

Här går jag runt och känner mig som rikast och gladast i hela världen!

Vilken förmiddag jag hunnit varit med om -Sång, gratulationer, paket, blommor, blombud och härliga samtal! Vilken innerlig rikedom det är att ha vänner! Sms från bror värmer hjärtat mer än tusen braskaminer! Teckningar och kramar från sonen. Kramar av präonen! Långt samtal med min bästa vän som bor i 08-land…

Jag är lyckligt lottad!

IMG_5232

Fick just samtal om att jag kunde fortsätta dra sockarna efter mig ty ikväll rullas tydligen en grill hit och jag behöver inte lyfta ett finger -Vet ni vad?! Det är något att få tårar i ögonen över. Ord kan inte beskriva hur mycket en sådan sak betyder för mig! Vänner!

Näee… här tänker inte jag sitta och hänga tandkött! Jag tror jag skall ta mig en promenad. Med min nya handväska på armen. Å gå och sno mynta hemma hos Ugglan! 🙂

…men först skall jag nog köpa en börs som passar handväskan! Because I am worth it! 😀

//a

PS: Sonen gav mig 24h frikort… Fritt fram att prata som Morran… Med start när han lämnade lyan… Han är ju hos sin pappa nu!

PS2: Nej nu har självaste kundklubben ApoPlus Apoteket ringt och sjungit och önskat grattis… Och gett mig 250 bonuspoäng i present! Nu är det komplett -Spelar ju ingen roll att det var ett automatiskt band som ringde… Jösses.. Dom sa ju ”Anna” ….

 

Etiketter: ,

6 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jajjemen det blev en toppendag från början till slut! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.