Borta bra men hemma bäst!

Efter gårdagens badande i kallsvett, horribla smärtor och väldigt mycket starka läkemedel kändes det som ett skämt när jag, imorse, fick höra att jag skulle hem idag!

Jag tänkte… Taxi en timma, svettig flygplats, väska… Öhum och flight en timma -Hur?!

Det gick ju bra -För hemma är jag! Tack vare tabletter.

Ugglan hade lagat önskemat (potatis & köttfärsbiffar UTAN konstigheter) och för att ha skjuts till akuten (eftersom jag har febertendenser) har jag checkat in på hospis hos päronen. Tarzan hade förberett rummet genom att dra in tv-antenn så jag kan se tv om jag önskar!

På 4-salen UTAN draperier fanns varken tv, radio eller kontakter -Sicken tur att jag dragit med mig värsta långa skarvsladden till storstan konstaterar jag!!!

Sjukvården är effektiv och sängarna behövs till nästa som står på kö -I get it. 

Även om det är bisarr att man ska proppa i sig piller för att likblek ta sig hem SÅ är jag är otroligt glad över att vara tillbaks i min egen hemstad. NUS känns som rena familjära paradiset efter ett rörigt, hektiskt Karolinska.

Mest glad är jag över allt stöd, all kärlek och all omtanke jag fått från mina nära och kära! Min farbror som ringde, min vän som satt vid min sida igår när jag själv svävade som en drake! 

Det är gjort! Å aldrig mer underbyxor som går att dra upp över axlarna!!!

Nu ska jag sova!

//a

PS: det är banne mig inte varje dag man flyger i pyjamas kläder… Alltid något!!! 🙂

6 kommentarer

  1. Caanita

    Välkommen hem till Umeå. Det måste väl vara perfekt att checka in på ett 5-stjärniga hotell med all inclusive efter den pärs du gått igenom.

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja jag är helt klart på RÄTT ställe! Stannar här ett par dagar så jag får återhämta mig. //a

  2. Evelina

    Hoppas att du får svar och att du mår bättre snart. För mig som hör till ett väldigt litet sjukhus så skulle jag nog tycka att Umeå är nog så stort 😉

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Ja allt är relativt 🙂 Nu har det äntligen vänt så nu skall jag börja ladda om batterierna! //a

  3. Marja Granqvist

    Så skönt att du är hemma igen och har nära till NUS där de känner till dig. Fast vi får ju hoppas att du inte behöver åka in, utan börjar må så mycket bättre snart. Krya på dig och ta det lugnt. Kramar!☺

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Lugnt blir det och vilken tur att jag, som 42-åring, har föräldrar som tar hand om mig i detta läget! 🙂 Är så glad att bara fått det gjort så jag kan ”börja om” KRAM //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.