Den som ÄR den…

Jag gillar när man satsar på rätt saker, vid rätt tidpunkt.

Typ, jag vill gärna ha sandade gator när det är blixthalka och gärna upplysta gångbanor när mörkret faller.

Jag tror det var därför jag störde mig när all gatubelysning stod på. 20:00, i juni, i full kvällssol!

  
Behöver inte kommunen spara? Vi hade ju inte ens råd med hundlatriner… Men upplysta gångbanor i fullt dagsljus DET går bra?!

Jag hänger inte med i svängarna!

//a

4 kommentarer

  1. Anna

    Det där har jag också förundrats över de senaste åren. Eller rättare sagt upprörts över – just för att det alltid ska sparas på vissa (oftast viktiga) saker, medan det kan användas (läs slösas) hur mycket som helst på annat. Som vanligt verkar det som att den ena handen inte vet vad den andra gör när det gäller Umeå kommuns ledning.

    Har för övrigt följt din kamp mot vampyren och blir alldeles matt av att bara läsa om denna vansinniga karusell av intyg och allt vad det nu är. verkar ju i sig vara ett heltidsarbete. Härregud alltså – det är ju inte klokt!!! Kanske täljande av träpålar är en meningsfull fritidsaktivitet ändå, verkar ju behövas iallafall;)

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Rapport kommer om dagen unionhistoria! Jag förundras verkligen, precis som du, över inkonsekvens i vad som skall sparas/slösas i Umeå… Men så är jag inte politiker heller!! //a

  2. Evelina

    Jag har tänkt exakt samma sak fast då inte i Umeå utan i Kramfors kommun. Men det är ju bra att kommunerna har så otroligt bra ställt att de kan ha lamporna tända när det är sol ute…… I Kramfors är de dock släckta nu 🙂

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Hahaha jo det är ju toppen att kommunerna har SÅ gott och fett i kassan! Det är släckt här också numera! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.