Sommar…

Igår kändes det verkligen som att sommaren var här! Sonen och hans kompis satt ute på balkongen och dom fick även vara provsmakare av den nya pajen som jag testade att göra.

IMG_5463

En jordgubbspaj med marängtäcke -Den var tydligen inte alls så söt som jag befarat (inte så hög sockermängd i marängen!) och det passade tydligen ypperligt med jordgubbarna. Killarna var nöjda! Själv vågade jag mig på att testa en sked och den kändes riktigt somrig. Det smakade nästan ”Frankrike” och jordgubbsbakelse 🙂

Då jag varken är sockerbagare eller kock var jag dock aningen förskräckt över mängden saft som flöt ut från kreationen (detta trots potatismjöl!) -Men vi löste det!

IMG_5465 IMG_5466

Min lilla balkong är färdig och jag tycker det känns underbart att kunna gå ut, njuta och dofta på sommaren (som alltså doftar nyklipptgräs och liljor!)!

Efter gårdagens rykte om en ”Kod Brun” på Umelagun (som ledde till att bassängerna var tvungen att evakueras) känner inte sonen för bad där idag! Han och hans kompis skall tydligen hitta på något och jag får väl fortsätta peta på min fina balkong.

Stuga blir det alltså inte eftersom det inte finns intÖrnet där och sonens stundande avresa gör att han tydligen vill ha tillgång till bredband -Annars hade jag gärna tittat till min lilla pallkrage och tagit mig ett dopp i sjön!

Å andra sidan… Dagen är lång!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.