Tant Snusk -C’est moi!?

Först av allt -Nej! Jag har inte gjort en särskrivning av ordet ”tantsnusk” jag har gjort ett konstaterande att jag kunde ha ett annat smeknamn vissa dagar! Tydligen!

Väldigt sent i går kväll höll jag på att slita bland väskor, lakan, thinking putty, paddar och sladdar för att försöka -försöka- organisera överflyttning till stugan. Det börjar liksom bli vääääldigt kritiskt då jag faktiskt lånat ut mitt hem och nyckeln snart skall överlämnas! Hilfe!!! Listor är liksom inte nog för att få ihop allt som måste fixas, packas och tömmas.

Anyway… Jag höll på väldigt sent och började ställa iordning väskor, packa sonens kläder (måste börja någonstans!!!) samt fixade kvällste. När kvällsteet var uppdrucket hoppade sonen i säng och tyckte att jag var ganska tråkig. När jag hade sagt godnatt så nöp han mig i armen!

Han nöp mig i armen!!! Inte hårt men han nöp mig, skrattade och när jag lämnade hans rum sade han…

”-Du förtjänar ett nyp”

Är det verkligen bara jag som tyckte att det var all anledning att flina från öra till öra?!?!?! Jag fick mig i alla fall ett gott skratt och kunde inte annat än hålla med!

Nu skall jag i alla fall vara krass, effektiv och återgå till röran som råder. Godegud hur i hela friden skall jag organisera det här egentligen.

Det är dagens stora fråga!

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.