13 grader regnfritt!

Klart som korvspad att dom två yngsta killarna i sällskapet ville… b.a.d.a bastu nu på kvällskvisten! Jomen absolut det tyckte dom skulle vara skönt! Å fin kväll å allt. All in so to speak!

Svägerskan fixade bastun och jag förklarade att bastu var istället för kvällsdusch! Å inget vattenkrig! Å ingen lek med vattenslangen därinne.

Neeeeejdå… Dahhhhh!!! Vad trodde jag om dom egentligen!?

Ner i bastun for dom och jag efter med strumpor på fötterna och galoppande i fulcrocs.

Svägerskan och jag hjälpte dem med tvålar och hetvatten för att ingen skållning skulle uppstå därefter gick vi ut och stängde dörren om grabbarna. Vi konstaterade att med långbyxor, strumpor och tjocka jackor på inne i bastun hade vi fått ett smakprov på klimakteriet.

Sedan skulle slangen in, sedan skulle slangen ut. Det tvålades och hördes muntert och trevligt därinne i go’värmen.

Sedan kommer två skummgubbar ut?! Glada som solstrålar! Klart dom skulle ner i sjön? Dom tyckte vi var typ idioter som inte fattade varför dom stod därute och droppade skum! Klart dom skulle bada! I sjön! ! För så g.ö.r man när man badar bastu! Dahhh!!!

Å ut for dom, och in sprang dom efter ett faktiskt dopp?! Jag fick frossa av att titta på. 

Sedan ville dom så klart ha varmt vatten, så jag for in med mina strumpförsedda fötter i dom fula crocsen för att balansera baljor med hett vatten.

Jag var inte redo när dom började hälla fulla baljor ÖVER sig så det sa splash på golvet, jag kände mig hopplöst krukaktig där jag stod och oroade mig över blöta strumpor inne i bastun.  

Det är TRETTON GRADER UTE! Det är +13 grader i luften. Vad vettentemperaturen kan tänkas vara i den stora sjön vågar jag inte gissa.

Killarna sitter nu nöjda, varma och väldigt väldoftande i soffan för lite kvällste. 

Jag är faktiskt imponerad över att dom de facto tog ett dopp denna sommar(hrmmm)kväll! 

Själv vägrade jag, som sagt, ta av mig strumporna!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.